Partners

VELE PARTNERS MAKEN TALENTBOEK MOGELIJK. DOET U MEE?
  • Home
  • ABN-AMRO Talent Centraal

ABN AMRO

Talent Centraal

Samen met een aantal specialistische organisaties, te weten Talentboek, Sporttop, De SportMaatschappij en Helden Magazine bundelt ABN AMRO met Talent Centraal kennis en expertise om sport- en cultuurtalent verder te helpen in hun ontwikkeling.

Bij Talent Centraal kunnen talenten, deskundigen en andere geïnteresseerden kennis opdoen en ervaringen delen. Op het platform staan vier thema's centraal: carrière, geld, kennis en imago. Daarnaast is er voor een geselecteerde groep jonge talenten een speciaal jaarprogramma ontwikkeld met workshops, speciale bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Alle partners van Talent Centraal werken samen voor een optimale inhoud van het programma.

Het online platform voor Nederlands talent
 
Talent Centraal website

"We beseffen ons dat naast de ontwikkeling van de domeinen: kennis, carrière en imago, geld ook een belangrijk onderwerp is in je loopbaan. We zijn erg blij dat we nu naast sporttalenten ook kunst- en cultuurtalenten dezelfde kansen kunnen bieden met Talentboek-Cultuur. We hopen hierdoor dat deze talenten hun dromen en ambities waar gaan maken'

Ernst Boekhorst - Manager Brand, Sponsoring & Foundation ABN AMRO