Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

  • Home
  • Nieuws
  • Nu ook Talentboek voor kunst- en cultuurtalenten

Nu ook Talentboek voor kunst- en cultuurtalenten

Na het succes van Talent Centraal voor de sporttalenten sluiten in de nieuwste editie ook talenten uit de kunst en cultuur aan. En ook voor hen is natuurlijk een platform voor crowdfunding zeer wenselijk. Dankzij ABN AMRO heeft Talentboek dat kunnen realiseren. Met Cultuur Talentboek kunnen zij nu ook succesvolle campagnes op gaan zetten.

Vorig jaar zijn ABN AMRO en specialistische organisaties, te weten Talentboek, Sporttop, De SportMaatschappij en Helden Magazine gestart met Talent Centraal voor sporttalenten. Bij Talent Centraal konden zij kennis opdoen en ervaringen delen met workshops en via persoonlijke begeleiding.

Door het succes van Talent Centraal zijn dit jaar talenten uit de kunst en cultuur aangesloten. En ook voor hen is natuurlijk een platforrm voor crowdfunding zeer wenslijk. En dankzij ABN AMRO kan Talentboek dat nu bieden.

Ernst Boekhorst, Manager Brand, Sponsoring & Foundation van ABN AMRO: "We beseffen ons dat naast de ontwikkeling van de domeinen: kennis, carrière en imago, geld ook een belangrijk onderwerp is in je loopbaan. We zijn erg blij dat we nu naast sporttalenten ook kunst- en cultuurtalenten dezelfde kansen kunnen bieden met Talentboek-Cultuur. We hopen hierdoor dat deze talenten hun dromen en ambities waar gaan maken."

Lees meer over Talent Centraal