Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Leren door optreden

Leren door optreden

Mijn Verhaal

Zingen is voor mij een verhaal vertellen en graag wil ik dat verhaal zo goed mogelijk brengen. Op het podium ben ik daarvoor nog wat te onzeker. Door meer ervaring op te doen en door mezelf terug te zien en luisteren kan ik daarin groeien. Ik wil dus een optreden organiseren en daar goede filmopnamen van laten maken. Zo'n optreden en film is natuurlijk niet alleen leerzaam, ook helpt het goed bij het promoten van mezelf.

Voor het optreden moet ik een theater reserveren, publiek werven, geluid regelen, repeteren en alles wat er nog meer bij komt kijken. Allemaal leerzame zaken, maar helaas niet voor niets te krijgen.

Gelukkig ben ik gewend om keihard te werken voor mijn centjes. Dat is ook nodig, want ik kom uit een gezin van dertien kinderen. Met mijn baan naast school betaal ik mijn eigen zanglessen en alles wat een achttienjarige jongen verplicht is om te betalen. Zo leer ik gelijk om voor mijzelf te zorgen. Maar, ... een steuntje in de rug om het optreden en de filmopnamen te financieren is wel nodig. Helpt u mij? Ik bied er mooie tegenprestaties voor terug.Mijn Donateurs

Shildryn Verbruggen
30 augustus 2017
Reactie van donateur: Succes
€5,00
Naomi
30 augustus 2017
€5,00
Jennifer Seedorf
30 augustus 2017
Reactie van donateur: Lieve Roemillo succes xxx Jennifer
€100,00
dwa
26 augustus 2017
Reactie van donateur: Een kleine bijdrage voor een grootse carrière
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten